sábado, 8 de enero de 2011

San Silvestre solidària a Aielo de Malferit

Aquest cap de setmana al meu poble, Aielo de Malferit, es presenta una iniciativa molt divertida que és molt coneguda a altres pobles veïns, es va a portar a terme la primera SAN SILVESTRE solidària, amb la finalitat de recollir fons i poder-los destinar a causes solidàries que necessiten del nostre recolzament per tirar endavant els seus projectes.

Aquesta proposta ha aparegut de la mà d’un grup de gent que té ganes de mobilitzar al nostre xicotet poble, perquè els habitants col·laboren i siguen partícips de la necessitat que tenen alguns col·lectius de la societat. Des de la nostra associació “Joves per la diversió” i la Casa de la Joventut del poble, intentarem que en aquest dia siguen molts els participants que vulguen unir-se a aquesta causa.

Esteu tots convidats, únicament cal portar una disfressa i pagar 2 euros que seran destinats a una causa solidària. Després hi haurà sopar de baix braç a la Casa de la Joventut amb sorteig i disco mòbil.
La San Silvestre es realitzarà hui a les 8 de la nit i començarà des de el passeig de l'eixample, finalitzant el recorregut en aquest mateix lloc. 
Podeu trobar més informació a aquest blog: http://casajoventutaielo.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario