sábado, 8 de enero de 2011

En busca de les notes perdudes

Altra activitat interessant que us vaig a presentar, és la que es farà demà al meu poble amb la col·laboració de la Unió Musical d'Aielo i el Llombrigol Rondallaire. Van a realitzar un conte musical utilitzant l'enginy dels membres de l'associació del Llombrigol i els instruments de la banda de música del poble.
El conte musical s'anomena en Busca de les Notes Perdudes i aquest és un xicotet resum que us pot servir per saber de que va la història.
Eugeni fa molt de temps que no veu a la seua amiga Allegretta, fa tant de temps que ni s'en recorda d'ella. Però de sobte, es perden unes notes musicals que faran que comencen una aventura al terrat ... Records, fantasia, il·lusió, musica, festa, joguines, cançons i risses, però també alguna por...., són part dels ingredients que la Unió Musical d’Aielo i el Llombrigol Rondallaire han preparat per a la nova edició del conte musical.
Aquesta iniciativa ens mostra, una vegada més, com podem presentar d'una forma significativa i atractiva per als xiquets, els contes o narracions. Amb l'ajuda d'uns instruments musicals es pot fer molt més divertida una història repleta d'imaginació i aventures, que criden l'atenció als més menuts. Són propostes que nosaltres també podem incorporar a les nostres futures aules, és clar que adaptant els instruments, però plenant de color i de diversió el nostre conte. Altres alternatives també poden ser la interpretació en forma de representació teatral o en forma de titelles, que faciliten que els nens vegen transformat un format de paper, en un món que ells sovint s'imaginen mentre llegeixen les històries.  
El conte es portarà a terme el Diumenge 9 de gener a les 18 h en l’Auditori Municipal del poble, situat en el passeig de l'Eixample. Entrada 1 euro
Podeu trobar més informació sobre les activitats lúdiques i educatives que es fan a la comarca de la Vall d'Albaida en aquestes pàgines web:

No hay comentarios:

Publicar un comentario